A börzéinkre jegyeket elővételben a OneTicket oldalán lehet vásárolni.

Jegyárak a következő börzénkre

6 éves korig
Diák/nyugdíjas*
Felnőtt
9-14 óra között
ingyenes
2 300 Ft
2 900 Ft
14-16 óra között
ingyenes
1 700 Ft
2 500 Ft

Támogatói jegy - 4 500 Ft

SINOSZ igazolvánnyal rendelkezőnek és kísérőjének 50% kedvezmény!

Oktatási intézményeknek 10 fő felett (melyből legalább 1 kísérő), 10% kedvezményt biztosítunk, ehhez előzetes jelentkezés szükséges, az intézmény nevének és a várható létszám megadásával!

* érvényes diák-, nyugdíjas igazolvánnyal

A rendezvényünkön, több mint 2100 nm-en, terráriumi és akváriumi állatokkal, felszerelésekkel, tanácsadással várjuk kedves látogatóinkat!

A börzén a következőkben is részt vehetsz

Állatsimogató

Ismerkedjetek meg közvetlenül kedvenc háziállataitokkal! Az állatsimogatóban lehetőség nyílik kaméleonokkal, kígyókkal, sünökkel és egyéb egzotikus kisállatokkal való találkozásra, melyeket akár meg is lehet érinteni. Gyertek, és fedezzétek fel együtt az állatok csodálatos világát!

Gyermekfoglalkozások

Engedd, hogy kis felfedezőid kibontakozzanak velünk! Gyermekfoglalkozásainkon interaktív és kreatív tevékenységekkel várjuk a fiatal természetkedvelőket. Olyan programokat kínálunk, melyek segítségével játékos módon fedezhetik fel az akvarisztika és terrarisztika izgalmas világát!

Felelős állattartásra nevelés, tanácsadások

Segítünk abban, hogy gondos és felelős állattartókká váljatok! Kiállítóink tanácsadást nyújtanak a megfelelő állatgondozási módszerekről és az optimális környezet kialakításáról. Csatlakozzatok hozzánk, és tanuljatok a legjobb módszereket az állatok egészségének és boldogságának biztosítására!